INTRODUCTIE

 

COIR BUSINESS IS OUR CORE BUSINESS

 

WELKOM

Welkom bij Shakti Cocos. Op deze site vindt u informatie over wie we zijn, wat we doen en wat u van ons kunt verwachten. Shakti Cocos is de merknaam voor alle kokosproducten die geleverd worden door MeeGaa Substrates B.V. Op basis van onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis leveren wij vanuit onze productielocaties in India, Sri Lanka en Nederland alle mogelijke kokosproducten en potgrondmengsels als teeltsubstraat voor de professionele tuinbouw over de hele wereld.

ONZE MISSIE

Onze missie is om meer dan goed te scoren op (met) de kwaliteit van onze kokosproducten, onze dienstverlening en onze technische ondersteuning. Goed ingerichte en schone productielocaties, goed opgeleide en betrokken mensen en strenge kwaliteitseisen zijn hiervoor belangrijke voorwaarden. Ook betrouwbare leveranciers en aandacht voor het miilieu en de omgeving rond onze productielocaties in binnen- en buitenland zijn van essentieel belang om constante kwaliteit te kunnen bieden.

SHAKTI

Shakti staat voor kracht en energie. In de Indiaase mythologie staat Shakti voor de vertegenwoordigster van de vrouwelijke energie. Shakti is één van de Hindoegoden en wordt vereerd als een moedergodin. Andere godinnen kunnen alleen hun functie uitoefenen dankzij haar, zonder energie zijn ze niets. Zo is het ook met Shakti Cocos: planten hebben een gezond en sterk wortelstelsel nodig om optimaal te kunnen groeien. Zonder een gezond en krachtig substraat is een wortelstelsel niets.

INFORMATIE

Klik hier voor onze contactgegevens.

Klik op de afbeelding voor onze bedrijfsfilm.

Foto film

FaLang translation system by Faboba