INTRODUCTIE

 

COIR BUSINESS IS OUR CORE BUSINESS

 

WELKOM

Welkom bij Shakti Cocos. Op deze site vindt u informatie over wie we zijn, wat we doen en wat u van ons kunt verwachten. Shakti Cocos is de merknaam voor alle kokosproducten. Sinds 1 januari 2018 worden alle kokosproducten rechtstreeks geleverd door Shakti Cocos B.V. U kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Op basis van onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis leveren wij vanuit onze productielocaties in India en Sri Lanka alle mogelijke kokosproducten  teeltsubstraat voor de professionele tuinbouw over de hele wereld.

ONZE MISSIE

Onze missie is om meer dan goed te scoren op (met) de kwaliteit van onze kokosproducten, onze dienstverlening en onze technische ondersteuning. Goed ingerichte en schone productielocaties, goed opgeleide en betrokken mensen en strenge kwaliteitseisen zijn hiervoor belangrijke voorwaarden. Ook betrouwbare leveranciers en aandacht voor het miilieu en de omgeving rond onze productielocaties in binnen- en buitenland zijn van essentieel belang om constante kwaliteit te kunnen bieden.

SHAKTI

Shakti staat voor kracht en energie. Zo is het ook met Shakti Cocos: planten hebben een gezond en sterk wortelstelsel nodig om optimaal te kunnen groeien. 

INFORMATIE

Klik hier voor onze contactgegevens.

 

 

FaLang translation system by Faboba

afbeelding 175

01022010313